Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Artiștii care vor să participe la Festivalul Cerbul de Aur 2019 se pot înscrie până pe 6 iulie

Televiziunea Romana
cerbul de aur sigla

Înscrierile pentru ediția de anul acesta a Festivalului Internațional Cerbul de Aur, care va avea loc la Brașov, la sfârșitul lunii august, au fost deschise și au ca termen limită 6 iulie, potrivit MEDIAFAX.

Artiştii care doresc să participe la concurs se pot înscrie până pe 6 iulie pe site-ul oficial al evenimentului, cerbuldeaur.ro, unde este publicat şi regulamentul festivalului concurs.

Citește și: Document BOMBĂ depus de CNSAS la Curtea de Apel București în cazul colaborării lui Traian Băsescu cu Securitatea .

La finalul perioadei de înscrieri, juriul selecţiei va decide artiştii care vor intra în competiţie. Dintre aceștia, doar 12 concurenţi rămân în concurs și vor avea șansa de a câștiga unul dintre cele patru premii ale festivalului, în valoare totală de 55.000 de euro, sau una dintre distincțiile speciale.

În 2018, televiziunea publică a reluat organizarea Festivalului Internațional Cerbul de Aur după o pauză de nouă ani, reunind pe scena din Piața Sfatului din Brașov nume importante ale industriei muzicale din România și din străinătate.

Citește și: Document BOMBĂ depus de CNSAS la Curtea de Apel București în cazul colaborării lui Traian Băsescu cu Securitatea .

Televiziunea Română pregătește pentru ediția din acest an un format inedit, cu două zile de concurs, o gală de premiere şi evenimente adiacente. Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 18 ediţii, cea mai recentă fiind organizată în anul 2018, la împlinirea a 50 de ani de la debut. De-a lungul anilor, acest prestigios festival a găzduit apariţii și recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Barbara, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow, James Blunt, Amy Macdonald, Nicole Scherzinger şi mulţi alţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.