Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Articole pirotehnice de peste 400.000 de lei, găsite în două mașini, la Vama Giurgiu

profit.ro
aglomeratie frontiera

Un român și un bulgar au fost prinși de polițiștii de frontieră din Giurgiu în timp ce încercau să introducă în țară articole pirotehnice în valoare de peste 400.000 de lei, fără a deține autorizațiile necesare.

Potrivit Poliției de frontieră, luni, la diferite intervale de timp, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-au prezentat pentru efectuarea controlului la frontieră, pe sensul de intrare în țară, un autoturism și o autoutilitară, conduse de un cetățean român și un cetățean bulgar.

În urma controlului, polițiștii de frontieră împreună cu polițiștii din cadrul IPJ Giurgiu- Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au descoperit, în portbagajul autoturismului și printre marfa transportată în autoutilitară 846 bucăți articole pirotehnice și 1.600 seturi ce conțin 22.400 cutii cu petarde, artificii și rachete în greutate totală de 1,8 tone.

Articolele pirotehnice aparțineau șoferilor mijloacelor de transport, un cetățean român de 26 de ani și un cetățean bulgar de 39 de ani.

Bunurile, estimate la o valoare de 404.900 de lei, au fost confiscate. În cauză au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.