Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Artista lirică rusă Anna Netrebko va sărbători împlinirea a 50 de ani cu o gală la Palatul Kremlin

nytimes.com
Soprana Anna Netrebko

Artista lirică rusă Anna Netrebko va sărbători pe 18 septembrie împlinirea a 50 de ani cu o gală la Palatul Kremlin, unde va fi însoţită de tenorul spaniol Placido Domingo şi de cel mexican Rolando Villazón, precum şi de soprana italiană Cecilia Bartoli, printre alte vedete ale operei mondiale, relatează EFE.

"Nu va fi evenimentul anului, va fi evenimentul deceniului", a declarat miercuri la o conferinţă de presă Maxim Berin, preşedintele companiei de producţie Berin Iglesias Holding, la anunţarea acestei gale.

El a anticipat că va fi un eveniment extraordinar şi că însăşi Netrebko vrea să fie "un spectacol surpriză", astfel încât nu vor fi tipărite programe, iar publicul nu va şti care va fi următorul artist care va urca pe scenă.

Potrivit lui Berin, gala a fost gândită ca un spectacol teatralizat în care Palatul Kremlinului, graţie luminilor şi decoraţiunilor, se va transforma pentru o seară într-unul dintre cele mai mari teatre din lume.

"Iniţial, pentru gala zilei de naştere a Anei puteam umple stadionul Lujniki şi nu doar o zi", a spus producătorul, care a explicat că pentru soprană era mai importantă acustica şi atmosfera din sală, potrivit Agerpres.ro.

Palatul Kremlinului are capacitate pentru 6.000 de spectatori care, pentru a putea asista la gala dedicată lui Netrebko, vor trebui să prezinte, alături de bilet, codul QR care să ateste că s-au vaccinat anti-COVID-19, că au trecut prin boală sau un test PCR negativ, efectuat cu cel mult trei zile în urmă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.