Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Artista neozeelandeză Princess Chelsea va susține un concert în Club Control din București

Youtube
princess chelsea

Artista neozeelandeză Princess Chelsea va susține un concert în Club Control din București, vineri, după ora 21.00, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album, "The Loneliest Girl", potrivit unui comunicat, scrie Mediafax.

Chelsea Nikkel, cunoscută sub numele de scenă Princess Chelsea, a studiat pianul în format clasic, dar a cochetat și cu percuția, chitara și clarinetul. Face parte din colectivul de muzicieni pop asociat casei de discuri Lil’ Chief Records (The Brunettes, Ruby Suns, Lawrence Arabia), a cântat în turneu cu The Brunettes și, în prezent, joacă rolul Lindei în "Disciples of Macca", o trupă tribut Paul McCartney/ Wings.

Princess Chelsea a debutat în 2011 cu albumul "Lil’ Golden Book", iar stilul său baroque pop cu influențe clasice i-a adus aprecierea criticilor. Publicația New Zealand Herald a lăudat-o pentru "vocea angelică și mintea ageră", iar The Guardian a prezentat-o în secțiunea New Band of the Day după ce videoclipul pentru piesa "The Cigarette Duet" a atras peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește și: Pregătiri pentru Europalia 2019: întâlnire comună de lucru româno-belgiană

Ulterior, Princess Chelsea a lansat alte trei albume de studio, cel mai recent fiind "The Loneliest Girl", un disc "vesel, festiv, cu refrene pop care-ți rămân în cap", după cum ea însăși îl descrie.

Concertul susținut de Princess Chelsea în București este organizat de Control Club și Liveland.

Biletele pot fi achiziționate la prețul de 40 de lei, online, prin Eventbook.ro, și de la Control Club, precu, și din spațiile partenere Eventbook: http://eventbook.ro/partners.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.