Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Artur Beterbiev şi-a păstrat titlurile mondiale WBC şi IBF la categoria semigrea

www.news.ro
mănuși box

Boxerul rus Artur Beterbiev şi-a păstrat titlurile de campion mondial la categoria semigrea, versiunile WBC şi IBF, învingându-l prin KO în repriza a noua pe americanul Marcus Browne, în cadrul unei gale profesioniste care a avut loc vineri seara la Montreal (Canada), informează AFP, potrivit Agerpres.

Beterbiev (36 ani) a obţinut astfel a 17-a sa victorie consecutivă înainte de limită, fiind singurul dintre campionii actuali care a câştigat prin KO toate meciurile sale ca pugilist profesionist, fără să sufere nicio înfrângere.

Rusul şi-a trimis de două ori la podea adversarul, punând apoi capăt meciului printr-un croşeu de stânga, cu 46 de secunde înainte de finalul runde a noua.

În runda a patra, ambii boxeri au suferit răni la faţă, după o ciocnire cap în cap, însă meciul a continuat, în ciuda faptului că Beterbiev a continuat să sângereze şi după ce a primit îngrijiri medicale, rana sa fiind mai profundă.

Marcus Browne (31 ani) a suferit cu această ocazie a doua înfrângere din cariera sa, pe parcursul căreia a obţinut 24 de victorii.

Artur Beterbiev şi-a exprimat la final speranţa că va putea disputa şi alte meciuri de unificare, împotriva compatriotului său Dmitri Bivol (campionul WBA) sau a americanului Joe Mith Jr (campionul WBO), în cursul anului viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.