Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arturo Vidal a atras un val de reacții; după ce a declarat că nu este fericit la Barcelona; Pep Guardiola: Vede fotbalul ca nimeni altul

https://www.facebook.com/arturovidal8/
Arturo Vidal

Mijlocașul chilian, Arturo Vidal, a atras un val de reacții după ce a declarat că nu este fericit la Barcelona. Jucătorul în vârstă de 32 de ani este nemulțumit de faptul că tehnicianul blaugrana, Ernesto Valverde, nu îl folosește mai des în "primul 11", scrie Mediafax.

Pep Guardiola, fostul său antrenor de la Bayern Munchen, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Arturo Vidal, jucătorul dorit de Inter Milano.

"Am amintiri plăcute de pe vremea când eram antrenor la Bayern Munchen, iar el juca acolo. Dacă aş merge la război, în mod cert ar fi primul pe care l-aş lua cu mine. Este un tip simpatic şi luptător, un excelent lider în vestiar. La Bayern venea mereu cu ceva în plus, vede fotbalul ca nimeni altul", a declarat Guardiola pentru Catalunya Radio.

Arturo Vidal a lăsat de înțeles că nu ar vrea să mai continue la Barcelona, având în vedere modul în care este văzut de antrenorul catalanilor, Ernesto Valverde. La finalul partidei câștigată de Messi & Co., scor 5-1, cu Valladolid, din La Liga, jucătorul din Chile a declarat:

Citește și: Viorel Moldovan este dezamăgit după Viitorul-Chindia, 3-0: Aveam speranţe mari

"Nu sunt ok, nu sunt fericit! În toată cariera mea, am fost titular. Acum nu sunt. Chiar și așa, sunt calm. Lucrez să schimb lucrurile și să-mi câștig un loc în echipă. Știu că se va întâmpla".

Jucătorul din Chile a ajuns la Barcelona în august 2018, de la Bayern Munchen, iar în această vară a fost dorit de Inter Milano, acolo unde a ajuns fostul său antrenor de la Juventus, Antonio Conte.

"Am avut experiențe minunate cu Conte. Creșterea mea în calitate i se datorează lui. În fotbal, cel mai important lucru este încrederea, iar în momentul în care un antrenor de acest nivel ți-o acordă, progresezi mult.", a mai spus Vidal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.