Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AS Roma insistă să obțină transferul lui Răzvan Marin de la Standard Liege: Clubul italian e dispus să plătească peste 10 milioane de euro

www.digisport.ro
Răzvan Marin Standard

AS Roma insistă pentru transferul lui Răzvan Marin (22 de ani). Monchi (48 de ani), directorul sportiv al italienilor, a zburat în Belgia pentru a discuta detaliile mutării, cu Standard Liege. Informaţia a fost furnizată de Calciomercato.

Capitolinii nu sunt la prima încercare de a-l transfera pe Marin. Au mai forţat mutarea şi în vară, dar clubul românului a refuzat oferta de 7.5 milioane de euro, solicitând 10 milioane. Acum, preţul ar putea fi mai mare. Mijlocaşul a semnat de curând prelungirea, până în 2023, iar presa din Belgia apreciază că suma clauzei de reziliere s-ar fi mărit, scrie mediafax.

Răzvan Marin are un sezon foarte bun, atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională. Pentru Standard este un om de bază, fiind titular meci de meci în centrul terenului. A evoluat în 24 de meciuri, a marcat un gol şi a oferit 4 pase de gol.

Perioada foarte bună a fost recompensată la Gala Fotbalului Românesc, unde a fost desemat cel mai bun fotbalist român al anului 2018. "Înseamnă foarte mult pentru mine acest premiu. Sunt foarte mândru şi fericit că am reuşit să câştig acest premiu, sunt onorat şi vreau să le mulţumesc tuturor colegilor atât de la echipa naţională cât şi de la echipa de club. Şi vreau să mulţumesc mamei mele pentru că a stat în spatele meu şi m-a ajutat să ajung acolo unde sunt acum.

Cu siguranţă tot timpul este loc de mai bine, îmi doresc doar să fiu sănătos pentru că asta e cel mai important şi apoi celelalte lucruri vor veni. Acest premiu mă motivează să muncesc şi mai mult să demonstrez ceea ce am de demonstrate”, a spus Răzvan Marin după primirea premiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.