Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Așa blat?! Banner electoral cu candidatul PNL, montat în curtea casei contra-candidatului de la PSD

stiripesurse.ro
coalitie pnl psd

Un fost primar și actual candidat pentru această funcție din partea PSD, arată susținere fățișă pentru actualul primar al orașului - contra-candidatul său de la PNL. Mai exact, din curtea casei sale 'răsare' un falnic panou publicitar pe care tronează un banner cu principalul său 'competitor' electoral.

 

Este vorba despre fostul primar din Florești, Horia Șulea, lider al PSD care - nu știm cum sau de ce - a decis să îl sprijine public pe actualul primar, Bogdan Pivariu, de la PNL. Altfel, de ce l-ar fi permis pe acesta să-și monteze un banner electoral chiar în curtea sa?!

Chiar dacă Șulea și-a anunțat candidatura din partea PSD, pare să fie doar o mișcare de fațadă, probabil pentru a distruge șansele celorlalți candidați și pentru a asigura o victorie ușoară lui Pivariu, consideră presa locală.

Dacă există vreo înțelegere secretă în spatele acestui blat electoral, nu pare să fie prea bine păstrată. Ce candidat care își dorește cu adevărat victoria ar permite contracandidatului său să își facă reclamă în propria curte? Fie este o greșeală de judecată din partea lor, fie este un semnal clar că Șulea îl sprijină pe Pivariu. În plus, există posibilitatea ca Șulea să fie oprit să candideze din cauza problemelor penale din trecut, caz în care este evident pe cine va sprijini fostul primar.

În definitiv, Pivariu a fost viceprimarul lui Șulea timp de patru ani. Nu este ca și cum nu ar fi avut o colaborare strânsă. Ar trebui ca locuitorii din Florești să fie conștienți că voturile acordate lui Șulea ar putea fi în zadar, concluzionează cei de la Ziar de Cluj.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.