Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Așa iepuraș! Arpad Paszkany i-a luat iubitei mai tinere cu 25 de ani bolid de 100.000 de euro!

bolid

Omul de afaceri Arpad Paszkany nu se dă la o parte de la gesturi extravagante. Se iubește cu femeie cu 25 de ani mai tânără decât el, iar gura lumii nu îl sperie. Mai mult, afaceristul își arată iubirea nu prin declarații, ci prin cadouri extrem de scumpe.

Iubita lui, Antonella, a primit cadou un bolid Mercedes de 100.000 de euro!

Recent, fosta ispită de la Insula iubirii le-a arătat fanilor, pe reţelele sociale, cadoul primit de la „iepuraş”, de Paşti: un Mercedes GLE AMG 2024, al cărui preţ este de peste 100.000 euro, scrie cancan.ro. Arpad Paszkany şi Antonela Pătruţ au început o frumoasă poveste de iubire în urmă cu aproximativ două luni, iar iubirea lor pare să crească pe zi ce trece. Afaceristul o răsfață cu vacanțe și cadouri scumpe, iar ea îi este recunoscătoare cum se pricepe mai bine.

Paszkany a fost înșelat de fosta soție cu instructorul de ski, însă viața lui sentimentală a revenit rapid pe super plus

Imediat cum a primit cadoul, fosta ispită de la Insula Iubirii le-a prezentat și urmăritorilor ei din mediul online noua achiziție. Aceasta s-a fotografiat alături de bolidul de lux, dar și alături de „iepuraş”, și a distribuit imaginile în mediul online. Fosta ispită a făcut „turul” complet al mașinii și nu s-a sfiit să prezinte în detaliu întreaga achiziție, însoțind imaginile de mesajul: „A venit iepurașul”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.