Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asasinul regizorului Barry Crane a fost prins la aproape 34 de ani de la crimă

enjyoujipolka.deviantart.com
asasin

Asasinul lui Barry Crane, regizorul de televiziune de la Hollywood cunoscut pentru seriale precum "The Incredible Hulk" și "Dallas", a fost prins la aproape 34 de ani de la crimă, relatează Associated Press, potrivit Mediafax.

Bărbatul, Edwin Hiatt, a fost reținut joi, în statul american Carolina de Nord. El a fost pus sub acuzare pentru crimă și va fi transferat în California, unde urmează să își ispășească pedeapsa.

Hiatt, în vârstă de 52 de ani, a fost arestat în baza rezultatelor unor teste ADN și a unei mărturisiri. Urmele sale au fost găsite pe mucuri de țigări, iar amprentele lui, în mașina furată a lui Crane, care a fost abandonată la scurt timp după crimă, pe un drum montan.

În luna martie, detectivii din Carolina de Nord l-au chemat la audieri, unde acesta a recunoscut fapta. Criminalul a afirmat că nu mai ținea minte ce se întâmplase în 1985, dar că și-a amintit scene de atunci cu ajutorul autorităților. Hiatt nu a negat că l-a ucis pe regizor și a dat vina pe consumul excesiv de droguri pentru acțiunile sale din acea perioadă. "Chiar nu vreau să îmi aduc aminte trecutul", a spus Hiatt. "Trăiesc o viață cu totul diferită astăzi", a adăugat el.

Citește și: Patriarhul Daniel, mesaj cu ocazia Zilei Naționale a Regalității

Apropiații lui Edwin Hiatt afirmă că acesta era un om pașnic și generos. "N-ar fi rănit nicio muscă", afirmă Dee Hall, colegul său de muncă. "Aceasta este o faptă care se presupune că s-a întâmplat în urmă cu 30 de ani, omul s-a schimbat de atunci", a continuat acesta.

Barry Crane a murit în Los Angeles, pe 5 iulie 1985. El a fost găsit decedat, gol și înfășurat în cearșafuri, de o menajeră. Documentele din instanță arată că acesta a fost lovit cu o statuie din ceramică și strangulat cu un cablu de telefon.

Barry Crane, pe numele adevărat Barry Cohen, a cunoscut faima în anii 1970 și 1980, când a regizat mai multe episoade din seriale precum "The Incredible Hulk", "Hawaii 5-O", "Dallas" și "Wonder Woman". El a fost producător asociat al serialului "Mission: Impossible/ Misiune: Imposibilă", care a inspirat seria de filme omonimă, cu Tom Cruise în rol principal, începută în anii 1990.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.