Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Așchia nu sare departe de trunchi: Fiul autorului 'Jafului Secolului', urmărit internațional, a fost prins

Stoica Alexandru Daniel

În urma continuării activităților de cooperare polițienească internațională, dintre Poliția Română și autoritățile similare din alte state, a fost localizat și prins, pe teritoriul Italiei, un urmărit național și internațional.

Este vorba despre Stoica Daniel, fiul cunoscutului Stoica Dacian, autorul ,, Jaful Secolului” din 1996.

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul de Investigații Criminale au acționat pentru depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale sau executării unei măsuri privative de libertate.

Astfel, la data de 29 spre 30 aprilie 2024, în urma schimbului de informații realizat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei și DIICOT-Structura Centrală, cu sprijinul Biroului Atașaților de Interne din cadrul Ambasadei Italiei la București, a fost depistat, în Italia, de Squadra Mobile Milano din cadrul Poliției de Stat din Italia, un bărbat, de 34 de ani, din București, urmărit internațional din categoria MOST WANTED, pentru săvârșirea infracțiunii de spălare a banilor.

Pe numele acestuia, la data de 31 mai 2021, Tribunalul București a emis un mandat de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de spălare a banilor, dosar instrumentat de către DIICOT-Structura Centrală.

În continuare, pe teritoriul Italiei, se desfășoară activitățile specifice, în vederea predării bărbatului, către România.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.