Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șase bosniaci acuzați de terorism în SUA

sua

Guvernul SUA a inculpat şase imigranţi bosniaci pentru conspiraţie şi furnizarea de sprijin material teroriştilor în Orientul Mijlociu, au anunţat oficiali federali citaţi de DPA. 

Cinci dintre cei şase suspecţi au fost arestaţi, în timp ce al şaselea a părăsit ţara, a declarat adjunctul procurorului general pentru securitate naţională, John Carlin. 

"Punerile sub acuzare de astăzi (vineri - n.r.) subliniază hotărârea noastră de a identifica, dejuca şi face răspunzători indivizi din SUA care încearcă să furnizeze sprijin material teroriştilor şi organizaţiilor teroriste care operează în Siria şi Irak", a declarat Carlin. 

"Împiedicarea furnizării de provizii, bani şi personal organizaţiilor teroriste precum SI rămâne o prioritate de top de a Diviziei de securitate naţională şi a partenerilor noştri în aplicarea legii şi a comunităţii de informaţii", a adăugat el. 

Potrivit Departamentului pentru Justiţie, trei dintre acuzaţi au devenit cetăţeni SUA, în timp ce ceilalţi au fie statut de refugiat, fie de rezident legal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.