Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șase persoane au fost reținute după 30 de percheziții

perchezitii mascati

Şase persoane au fost reţinute, marţi, de poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice, după ce au comercializat băuturi alcoolice produse în afara antrepozitului fiscal autorizat, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

''La data de 28 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în aplicare mai multe mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite de infracţiuni prevăzute de Codul Fiscal. Acestea sunt bănuite că, în perioada 2015-2016, ar fi produs, achiziţionat şi comercializat băuturi alcoolice produse în afara unui antrepozit fiscal autorizat. Totodată, cei în cauză sunt bănuiţi că ar fi deţinut ţuică şi rachiu de fructe în cantităţi mai mari decât prevede legea'', se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Citește și: EȘEC total: Revista Playboy revine la fotografiile cu femei goale, după ce renunțase la ele

În urma probatoriul administrat, cele şase persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, în cauză, au fost indisponilizaţi peste 15.000 de litri de băuturi alcoolice produse şi deţinute în afara antrepozitului fiscal, pentru care Direcţia Regională Vamală Ploieşti a calculat acciza datorată bugetului de stat în valoare de 142.735 de lei, suma ce constituie prejudiciu în dosarul penal.

Citește și: Iohannis e în cautarea noului UNPR

Conform IPJ Dâmboviţa, activităţile fac parte dintr-un dosar penal instrumentat de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice în cadrul căruia, la data de 24 octombrie 2016, poliţiştii au efectuat 30 de percheziţii la persoane bănuite de fabricarea şi comercializarea de produse accizabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.