Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șase persoane reținute la Craiova pentru trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism şi trafic de droguri

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam arestați traficanti

Şase persoane din Craiova, bănuite că, în ultimii patru ani, au exploatat sexual mai multe tinere şi minore, au fost reţinute, joi, de poliţişti, după ce, în urma unor percheziţii, la domiciliile persoanelor în cauză au fost găsite droguri (cocaină şi canabis), potrivit agerpres.ro.

Citește și: Captură RECORD a ofițerilor antidrog: peste 900 de kilograme de heroină într-o operațiune de trafic INTERNAȚIONAL

Potrivit IPJ Dolj, din cercetările efectuate a rezultat că, începând din luna mai 2014 şi până în prezent, cele şase persoane ar fi racolat, transportat şi exploatat sexual mai multe minore şi tinere, atât în localităţi din judeţul Dolj, cât şi în străinătate, respectiv în Germania şi Austria.

În urma percheziţiilor efectuate joi de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT - ST Craiova, oamenii legii au identificat şi ridicat în vederea cercetărilor 6 bile cocaină, 25 grame canabis, 6 telefoane mobile şi diferite înscrisuri.

În urma administrării probatoriului, procurorul de caz din cadrul DIICOT- Serviciul Teritorial Craiova a emis ordonanţă de reţinere pe numele a şase persoane, acestea urmând a fi prezentate instanţei cu propunere de arestarea preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism şi deţinere şi vânzare fără drept de droguri de risc şi mare risc.

Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, Serviciul pentru Acţiuni Speciale, a menţionat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.