Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asistenţii sociali îi vor aproviziona pe vârstnici la Iaşi - Persoanele vulnerabile pot suna la numărul de telefon 0770.448.993

www.revistacariere.ro
Asistenta sociala

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Iaşi au anunţat luni seara că oferă, prin Direcţia de Asistenţă Socială, servicii de aprovizionare cu alimente, produse de igienă persoanelor vârstnice autoizolate la domiciliu, lipsite de sprijinul familiei sau al unui aparţinător, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat remis presei, o echipă de angajaţi din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială se va deplasa la domiciliu pentru a primi lista cumpărăturilor şi banii, iar în aceeaşi zi produsele necesare vor fi livrate solicitanţilor.

Citește și: Aprovizionarea cu bunuri de strictă necesitate și medicamente, ÎN PERICOL din cauza restricțiilor de circulație impuse la nivel mondiala

"Persoanele vulnerabile pot suna la numărul de telefon 0770.448.993. Cheltuielile pentru alimente vor fi suportate de persoanele care solicită ajutor, iar angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială vor acorda sprijin pentru evitarea deplasărilor şi a locurilor aglomerate în vederea reducerii riscului de expunere la epidemie.

Pentru persoanele care au nevoie şi de donaţii în medicamente sau alte produse, Direcţia de Asistenţă Socială va contacta fundaţii, asociaţii şi companii disponibile să doneze.

Companiile sau ONG-urile care vor să se alăture acestui demers sunt rugate să folosească adresa de e-mail dac_iasi@yahoo.com", se menţionează în comunicatul de presă al Primăriei Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.