Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociația Română pentru Smart City se alătură Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României

aid-romania.org
CNMR

Coaliția Națională pentru Modernizarea României urează bun venit Asociației Române pentru Smart City, noul nostru partener în proiectele pentru modernizarea, dezvoltarea și consolidarea comunităților locale din România.

Coaliția Națională pentru Modernizarea României își mărește astăzi aria activităților prin aderarea Asociației Române pentru Smart City tocmai din considerente evidente și anume dorința noastră, a coaliției de a ajuta la formarea orașelor creative inteligente și de a face încă un pas înainte către o dezvoltare pe plan internațional , de a întreprinde noi progrese în contextul competiției tehnologice la nivel european.

Susținem și asigurăm pe această cale, tot sprijinul CNMR în dezvoltarea proiectelor cu noul nostru partener , Asociația Română pentru Smart City și cu ajutorul noului Vicepreședinte CNMR Eduard Dumitrașcu și de asemenea recunoaștem importanța dezvoltării într-o manieră smart și a necesității de oferire a asistenței în elaborarea strategiilor si programelor naționale.

Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate a fost înființată în anul 2016 pentru a veni în sprijinul tuturor acelor persoane și companii care ajută la dezvoltarea comunităților și orașelor noastre. ARSCM este deja membră în diferite organziații, comisii consultative, grupuri de lucru și parteneri în programe naționale și internaționale . ARSCM ademarat o serie de programe și proiecte precum: înființarea primei reviste dedicate industriei Smart City; înființarea și coordonarea clusterului pentru dezvoltarea centrelor urbane Romanian Smart City Cluster, organizarea premiilor Smart City Industry Awards 2016; organizarea conferinței internaționale Smart City Convention;

Susținem și asigurăm pe această cale, tot sprijinul CNMR în dezvoltarea proiectelor cu noul nostru partener , Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate și cu ajutorul noului Vicepreședinte CNMR Eduard Dumitrașcu și de asemenea recunoaștem importanța dezvoltării într-o manieră smart și a necesității de oferire a asistenței în elaborarea strategiilor si programelor naționale.

‘’Recunosc necesitatea României de a se adapta într-un ritm mai alert la standardele moderne prin conceptul de smart city și sușțin realizarea unui echilibru național al orașelor corelate la societatea civilă tocmai din nevoia cetățenilor de a avea un acces mai facil la soluții , de a-și desfășura activitățile într-un mediu al standardelor europene. România are capacitatea, resursele și oamenii care să implementeze un sistem smart de funcționare și pe această cale garantez tot sprijinul meu în implicarea activă din cadrul proiectelor ce vizează acest domeniu’’, a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.