Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociația Colectiv dă de pământ cu Predoiu și Arafat: Se știu deja rezultatele anchetei ce urmează a începe

Inquam Photos/ Octav Ganea
Catalin Predoiu

Asociația Colectiv îi torpilează pe ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, și pe șeful DSU, Raed Arafat, după ce aceștia au lăudat intervenția de la Crevedia, unde 58 de oameni, majoritatea pompieri au fost grav răniți.

"Domnul Ministru de interne, Cătălin Predoiu declară că exploziile de la Crevedia au fost gestionate corect și profesionist de catre Raed Arafat. Deși nici focul nu s-a stins bine, întelegem de la domnul ministru că se știu deja rezultatele anchetei ce urmează a începe.

Și ne mai anunță domnul Predoiu că Arafat are toată susținerea politică pentru a rămâne in funcție. Pentru domnul Predoiu nu contează faptul că o intervenție care ar fi trebuit sa fie banală a dus la rănirea a 58 de oameni majoritatea pompieri. De fapt pentru domnul Predoiu ca și pentru domnul Arafat 58 este un număr, atât. Și 100 tot un număr ar fi fost.

La Colectiv au fost 180 iar răspunsul domnului Arafat a fost sec "s-a gresit care-i problema?" Domnule ministru Cătălin Predoiu v-ați pronunțat înainte de a avea rezultatul unei anchete. Cu alte cuvinte, în calitate de ministru de interne și de fost ministru la justitie (scriu cu litere mici, atât merită cele două ministere) a-ți transmis anchetatorilor și procurorilor ce au de făcut?", scrie Asociația Colectiv pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.