Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo vrea să cumpere pachetul majoritar de acţiuni al SC Dinamo 1948 SA

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo a anunţat, vineri seară, că a trimis o ofertă de cumpărare cu un leu a pachetului majoritar de acţiuni al SC Dinamo 1948 SA, anunță news.ro.

Acest anunţ vine după ce, în urmă cu o săptămână, Ionuţ Negoiţă a declarat că vrea să cedeze în schimbul sumei simbolice de un leu 82 la sută din acţiunile FC Dinamo.

Citește și: Trăiască banii de la stat! O firmă controlată de către Sebastian Ghiță dă lovitura pe timp de pandemie! .

“Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo îşi exprimă în mod ferm intenţia de a achiziţiona pachetul majoritar de acţiuni (82,9368%) pe care SC Lotus Perfect Products SRL îl deţine în SC Dinamo 1948 SA pentru suma de 1 leu şi să preia toate drepturile şi obligaţiile actualului acţionar majoritar, cât şi ale societăţii, obligându-se să facă toate demersurile necesare pentru continuarea activităţii sportive a SC Dinamo 1949 SA”, se arată în scrisoarea asociaţiei către acţionarul majoritar.

Asociaţia a postat pe Facebook un mesaj adresat lui Ionuţ Negoiţă şi fanilor:

“Domnule Ionuţ Negoiţă,

Gândeşte înţelept, este momentul să te retragi aşa cum ai promis! Nu putem trăi la nesfârşit cu faţa la trecut şi cu spatele la viitor.

În aceste vremuri grele din viaţa lui Dinamo este imperios necesar să ne luăm destinul în propriile mâini, să luptăm pentru ceea ce nouă ne aparţine, să ne luăm Dinamo înapoi!

Ne-am săturat de pseudo investitorii care au sabotat clubul ani şi ani la rând, care şi-au umplut conturile pe spatele lui Dinamo, devenită paravan pentru afacerile lor dubioase, în timp

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.