Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociația Filantropia Ortodoxă Huși pregătește a doua ediţie a Caravanei „Dar de Crăciun” pentru copiii din eparhie cu o situație financiară precară

Basilica.ro
PS Antonie, cadouri profesori pensionari

Asociația Filantropia Ortodoxă Huși pregătește a doua ediţie a Caravanei „Dar de Crăciun” pentru copiii din eparhie cu o situație financiară precară. Campania umanitară se desfăşoară în perioada 15 noiembrie – 25 decembrie, conform basilica.ro

După cum anunță organizatorii, acțiunea caritabilă urmărește să aducă „o fărâmă de speranță și de bucurie a dăruirii în familiile și în sufletele copiilor privați de cele mai elementare lucruri”.

Preoţii au strâns scrisorile pe care copiii din parohii le-au adresat lui Moş Crăciun şi le-au transmis către Asociaţia Filantropia Ortodoxă Huși.

„Dorințele lor, în cele mai multe cazuri, sunt simple: hăinuțe noi, încălțăminte, dulciuri și o jucărie. Chiar se vor împlini cu sprijinul voluntarilor asociației, ai prietenilor acesteia și a tuturor oamenilor de bine care înțeleg nevoile reale ale semenilor lor aflați în lipsuri și sunt însuflețiți de bucuria dăruirii”, a precizat părintele Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.