Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociaţia Investitorilor în Real Estate anunţă că e pregătită pentru reîntoarcerea angajaţilor la birou, după epidemie de coronavirus

cladiri birouri

Clădirile de birouri au fost adaptate noii realităţi, în conformitate cu toate măsurile obligatorii de prevenţie în sănătate publică, a anunţat joi Asociaţia Investitorilor în Real Estate din România (AREI - Association of Real Estate Investors), care precizează că a luat măsuri în clădirile de birouri: au fost instalate panouri separatoare la recepţia clădirilor, igienizarea şi curăţarea conform protocoalelor impuse de autorităţile publice, utilizarea de stickere pe culoare, scări şi la intrări, marcarea orientativă în lifturi şi zonele de aşteptare, instalarea de dispensere cu substanţe de dezinfectare a mâinilor, anunță news.ro.

”Clădirile noastre de birouri au fost pregătite pentru reîntoarcerea angajaţilor la locul de muncă, în urma eforturilor considerabile de a implementa măsurile obligatorii în vigoare, de prevenţie în sănătatea publică. Urmărim în permanenţă şi cu mare atenţie toate informările oficiale ale autorităţilor. Suntem şi rămânem într-o continuă adaptare având ca scop principal sănătatea şi siguranţa oamenilor”, se arată într-un comunicat al Asociaţiei Investitorilor în Real Estate din România (AREI - Association of Real Estate Investors).

Citește și: Primul vaccin anti-COVID-19 va fi testat într-o săpămână! Unde va fi făcut primul vaccin

Asociaţia Investitorilor în Real Estate este cea mai mare organizaţie de acest fel din domeniul imobiliar din România şi are ca membri investitori, activi atât pe segmentul de birouri, cât şi pe cele de clădiri rezidenţiale, spaţii comerciale şi logistice.

”Încă de la începutul lunii aprilie, revenirea în siguranţă la birou a fost preocuparea principală a asociaţiei şi fiecare membru în parte a lucrat la câte un plan de măsuri specifice. În acest context, am avut un dialog constructiv cu autorităţile competente, care ne-au acordat tot suportul lor pentru a contura un demers de pregătire în vederea reîntoarcerii la locul de muncă. Siguranţa şi sănătatea publică este şi va rămâne prioritatea zero pentru noi,” explică Antoanela Comşa, preşedintele Asociaţiei Investitorilor în Real Estate.

Despre măsurile luate în clădirile membrilor asociaţiei, AREI menţionează: instalarea de panouri separatoare la recepţia clădirilor, igienizarea şi curăţarea conform protocoalelor impuse de autorităţile publice, utilizarea de stickere pe culoare, scări şi la intrări, marcarea orientativă în lifturi şi zonele de aşteptare, instalarea de dispensere cu substanţe de dezinfectare a mâinilor în toate zonele de acces în clădiri, în spaţiile comune, lângă uşile cu deschidere manuală şi în apropierea lifturilor, crearea de culoare şi zone speciale dedicate furnizorilor şi curierilor.

Citește și: Florin Cîțu, despre o importantă autostradă din România: Nu se va termina nici anul acesta, nici anul următor și cred că nici în mandatul nostru

„Totodată, în contextul în care, după data de 15 mai, angajaţii s-au întors, treptat – treptat la birou, înţelegem că unele preocupări ale celor care doresc să revină la locul de muncă sunt legate de transportul în comun. În acest sens, am pus la dispoziţia chiriaşilor noştri multiple opţiuni de parcare pentru mijloace alternative de transport, precum biciclete şi trotinete”, mai spun reprezentanţii asociaţiei.

Asociaţia Investitorilor în Real Estate (AREI - Association of Real Estate Investors) este cea mai mare organizaţie de acest fel din domeniul imobiliar din România, care aduce laolaltă cei mai semnificativi investitori, activi atât pe segmentul de birouri, cât şi pe cele de clădiri rezidenţiale, spaţii comerciale şi logistice.

AREI reuneşte 24 de companii inclusiv: AFI Europe România, Argo Capital Property, Bluehouse Capital, CA Immo Real Estate Management, Ceetrus România, Cordia România, CTP Invest, Estoria City, Forte Partners, Globalworth, GranVia România, Hercesa Imobiliara, Lion’s Head Investments, Mulberry Development, NEPI Rockcastle, Portico Investments România, Portland Trust, Professional Immo Partners, P3 Logistic Parks, S Immo România, Sonae Sierra România, Speedwell, Ţiriac Imobiliare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.