Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociația `Moran` din Israel strânge donații pentru familiile afectate de atacurile teroriste ale Hamasului

Asociatia Moran
aj

Asociația „Moran” din Israel a lansat o strângere de donații pentru a ajuta familiile afectate de recentele atacuri teroriste operate de Hamas pe teritoriul țării. Banii strânși vor merge către familiile care au pierdut pe cineva drag, către familiile care au raportat membri dispăruți sau răpiți, dar și către cei care au rămas fără locuințe sau un adăpost.

Asociația „Moran” a inițiat această strângere de fonduri pentru a veni în sprijinul celor care au pierdut totul în urma atacurilor criminale ale Hamasului asupra Israelului.

Apelul lansat de Asociația „Moran” se adresează tuturor celor care își doresc să-și ajute semenii aflați la nevoie. Fiecare sumă, oricât de mică, poate aduce puțină liniște în viețile oamenilor cărora atacurile teroriste recente le-au furat totul. Oricine dorește să doneze o poate face trimițând un e-mail la adresa: morandonation@gmail.com, pentru a primi informații cu datele contului bancar în care se pot face donații.

Asociația „Moran” a fost înființată în numele căpitanului Moran Vardi, ucis într-o luptă cu teroriștii în Nablus, pe data de 6 iulie 2004.

Viața și moartea lui Moran Vardi sunt un simbol al devotamentului și al dăruirii pentru patrie, iar Asociația fondată în memoria sa continuă în aceeași direcție: promovând solidaritatea și iubirea față de patrie.

Mai multe informații despre Asociația „Moran” se găsesc aici: https://moranvardi.co.il/english

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.