Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociaţia pentru Energie Curată lansează de ziua Europei campania ''Plantăm pentru un viitor curat!''

plantare

Asociaţia pentru Energie Curată şi Combaterea Schimbărilor Climatice (AECSC) lansează duminică, de ziua Europei, campania "Plantăm pentru un viitor curat!" care îşi propune, în anii următori, plantarea a minim 100.000 de arbori în România şi Republica Moldova, potrivit unei postări pe Facebook.

Răzvan Nicolescu, Preşedinte al AECSC şi Ambasador Onorific al Pactului Climatic European: "Cu ocazia Zilei Europei, asociaţia noastră lansează acest program ca o contribuţie la eforturile UE de salvare şi conservare a Planetei. Folosim acest prilej pentru a cere Uniunii Europene impunerea de tinte naţionale anuale de reîmpăduriri pe cap de locuitor. Eforturile UE nu trebuie concentrate exclusiv pe reducerea activităţilor economice ce produc gaze cu efect de seră, ci şi pe protejarea pădurilor şi încurajarea reîmpăduririlor".

Ca omagiu adus adus zilei Europei, Asociaţia va planta primii 70 de copaci din campanie, în două zone din Judeţul Ilfov, pe data de 9 mai.

Plantarea celor 70 de copaci simbolizează numărul anilor împliniţi de la semnarea tratatului care se află la originea Uniunii Europene de duminică, conform agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.