DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Asociaţia pentru Pensiile Administrate Privat din România şi Envisia, acord în scopul promovării educaţiei în domeniul guvernanţei corporative

FDVDR
conferinta profesori

Asociaţia pentru Pensiile Administrate Privat din România şi Envisia - Boards of Elite au semnat un parteneriat în scopul promovării educaţiei în domeniul guvernanţei corporative şi cadrului de reglementare specific pensiilor private şi pieţelor financiare, conform unui comunicat al APAPR remis, marţi, AGERPRES.

"Fondurile de pensii private, în calitatea lor de acţionari importanţi ai companiilor româneşti, au un interes major în crearea unui cadru educaţional profesionist, care să ţintească explicit îmbunătăţirea guvernanţei corporative, orice demersuri în acest sens bucurându-se de sprijinul APAPR", a declarat Radu Crăciun, preşedinte APAPR.

La rândul său, Gabriela Hârţescu, decan, Envisia - Boards of Elite a subliniat că un cadru solid de guvernanţă corporativă este esenţial pentru realizarea obiectivelor economice şi sociale pe termen lung şi, în contextul actual, asigură infrastructura necesară de rezistenţă la crize şi la şocuri.

"Etica şi conduita profesională sunt valori ale căror valenţe au fost redescoperite şi revalorizate în contextul crizelor sanitară şi economică cu care ne confruntăm deja de circa 2 ani. Aceste valori se educă şi tonul vine de la leadership. Având obiective comune, promovând educaţia ca un factor de progres, Envisia şi APAPR îşi unesc forţele şi expertiza într-un parteneriat educaţional care susţine promovarea celor mai bune practici în domeniul guvernanţei corporative şi contribuie la dezvoltarea profesională continuă a specialiştilor care activează în domeniul pensiilor private şi pe pieţele financiare. Pentru Europa Centrală şi de Est, Envisia reprezintă o platformă unică de dezvoltare profesională şi personală a elitelor, beneficiind de parteneriate de prestigiu cu universităţi de top şi asociaţii profesionale importante din ţară şi din străinătate", a spus Gabriela Hârţescu.

Asociaţia pentru Pensiile Administrate Privat din România este organizaţia profesională, neguvernamentală, apolitică şi independentă care reuneşte toţi administratorii de fonduri de pensii private din România - atât cele obligatorii (Pilonul II), cât şi facultative (Pilonul III) -, precum şi băncile depozitare, având ca obiective principale: protejarea intereselor membrilor săi, respectarea standardelor profesionale şi păstrarea unor raporturi de concurenţă loială; îmbunătăţirea legislaţiei din domeniul pensiilor private şi pieţelor financiare; informarea, educaţia şi cooperarea în domeniul pensiilor private.

Envisia Business School - Boards of Elite - este prima şcoală de business din România şi din Europa Centrală şi de Est dedicată membrilor consiliilor de administraţie, top managementului executiv, precum şi specialiştilor cu înaltă expertiză care vizează aceste poziţii. Envisia oferă programe de certificare şi de dezvoltare a competenţelor şi abilităţilor de conducere, servicii de mentoring şi evaluare. Principalul obiectiv al Envisia îl reprezintă evoluţia profesională şi personală a elitelor, pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri care să genereze progres economic şi social pe termen lung.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.