Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood a făcut schimbări în regulamentul privind eligibilitatea filmelor pentru Globurile de Aur 2021

cotidianul
globurile de aur

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA) a făcut schimbări în regulamentul privind eligibilitatea filmelor pentru Globurile de Aur 2021 din cauza pandemiei de Covid-19, anunță news.ro.

Anunţul a fost făcut joi, pe site-ul Asociaţiei, unde este specificat faptul că măsurile sunt temporare.

Având în vedere că de aproximativ două săptămâni cinematografele au fost închise şi în Stele Unite, noul sistem prevede ca distribuitorii să contacteze HFPA pentru a stabili o dată pentru proiecţia filmelor în calendarul oficial al Asociaţiei care întrumeşte termenele prevăzute în regulamentul Globurilor de Aur.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘E nevoie de testarea a 10.514 de persoane din București’

Până la acea dată, distribuitorii trebuie să ofere tuturor membrilor HFPA un link pentru vizionare sau o copie DVD a filmelor, astfel încât aceştia să le poată viziona acasă. Această regulă este în vigoare până pe 30 aprilie 2020.

HFPA ia acum în considerare filmele care au avut lansarea în cinematografele din zona Los Angeles planificată începând cu 15 martie. „Filmele care erau programate să fie lansate în Los Angeles în perioada 15 martie - 30 aprilie 2020 pot, în schimb, să fie lansate mai întâi în format de televiziune şi vor fi în continuare eligibile pentru premiile Globurile de Aur”.

Până acum, era nevoie ca acestea să ruleze timp de şapte zile înainte de 31 decembrie sau să fie lansate în variantă digitală.

Citește și: Un celebru hipermarket din România face o mișcare strategică, după intrarea în vigoare a Ordonanței Militare 3! A înlocuit pensionarii: Facilitate pentru angajații MAI și MApN

Actriţele Tina Fey şi Amy Poehler vor fi gazdele galei Globurilor de Aur din 2021.

Academia americană de film, care acordă premiile Oscar, nu a anunţat încă nicio modificare în regulamentul de eligibilitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.