Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ASSMB: Cele 19 cadre medicale de la „Carol Davila”, suspectate de COVID-19, au fost testate negativ

Facebook
covid 19 coronavirus

Cele 19 cadre medicale de la Spitalul de Nefrologie „Carol Davila”, suspectate de infecție cu coronavirus, au fost testate pentru această boală, iar rezultatul a fost unul negativ, a anunțat, vineri, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB).

La Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila”, spital suport COVID-19 pentru pacienții care au nevoie de dializă, au existat suspiciuni de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în cazul a 19 persoane, cadre medicale care își desfășoară activitatea în cadrul spitalului.

Citește și: Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor - Ce este interzis să faci în această zi

„În prezent, după desfășurarea unei anchete epidemiologice și retestarea tuturor celor care prezentau suspiciuni, la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr, Matei Balș”, ASSMB este în măsură să anunțe public faptul că în toate cele 19 cazuri, suspecte inițial, testele au fost negative”, arată sursa citată.

În acest moment nu există niciun caz de infectare cu noul coronavirus în rândul personalului medical care își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila”, activitatea acestei unități medicale de elită desfășurându-se în parametrii normali, precizează ASSMB.

Joi, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că există un focar de infecție cu COVID-19 la Spitalul „Carol Davila”, însă după refacerea testelor s-a stabilit că cele 19 cadre medicale nu sunt, de fapt, infectate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.