Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asta chiar ar fi bomba anului: Conform statului partidelor, Băsescu devine șeful PDL

"Traian Băsescu se poate reîntoarce, după Legea partidelor, şi este, practic, fostul preşedintele PDL. Este, practic, fostul preşedinte al PDL. Iar ei au în Statutul noului PNL prevederea că foştii preşedinţi ai PNL sau PDL, dacă sunt membri, dar el, automat, când pleacă de la Cotroceni, redevine membru al vechiului PDL. Am putea să avem surpriza... Mi-ar plăcea să văd că Băsescu pune mâna şi pe noul PNL", este declarația care poate schimba toate calcculele politice și aparține lui Octavian Bot.

El a menţionat că Traian Băsescu, practic, ar avea dreptul să intre în PNL, pentru că el nu a demisionat, ci l-a obligat Constituţia, când a fost ales, propus de PDL, plecând din funcţia de membru PDL, preşedinte al PDL.

Deputatul Partidului Liberal Reformator (PLR) a declarat vineri că Traian Băsescu trebuia suspendat simbolic în ultima zi a mandatului său şi că el s-ar putea întoarce în vechiul Partid Democrat Liberal (PDL) ca preşedinte sau ar putea "pune mâna" pe noul Partid Naţional Liberal (PNL).

"Cred că Parlamentul greşeşte pentru că îl lasă pe Băsescu să iasă cu fruntea sus de la Cotroceni. Băsescu trebuia suspendat simbolic în ultima zi. Este o fugă de răspundere din partea Parlamentului, condamnabilă. Nu poţi să laşi pe un om care a încălcat zece ani orice regulă şi orice lege după bunul său plac, nu-l poţi lăsa să iasă cu fruntea sus", a declarat, într-o conferinţă de presă, Octavian Bot. 

El a precizat că PLR a iniţiat, fiind unii dintre semnatari, cererea de suspendare a lui Traian Băsescu încă de acum două luni. 

"Şi aici am avut un Partid Social Democrat (PSD) ezitant. Este un gest politic pe care nu l-aş denumi de laşitate, dar o fofilare. Nu am înţeles de ce. Băsescu ar fi trebuit suspendat pentru că Băsescu a fost un om mediocru de o viclenie fără margini, care a reuşit să distrugă Partidul Naţional Ţărănesc Creştin-Democrat. A distrus şi PNL. (...) Am înţeles că nu vrea să se reîntoarcă în Partidul Mişcarea Populară (PMP), după cum am văzut", a spus deputatul. 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.