Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asta e bomba bombelor: Hillary Clinton, membru fondator al ISIS

hillary clinton

Ies la iveală amănunte halucinante în timpul campaniei prezidențiale din Statele Unite ale Americii. În centrul acestora, Hillary Clinton, omul cu cele mai mari șanse de a fi candidatul democraților pentru alegerile prezidențiale.

Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului, a întărit retorica împotriva candidatului prezidențial Hillary Clinton, miercuri noapte, spunând că aceasta “poate fi considerată membru fondator al ISIS”. În cadrul unei emisiuni televizate, Giuliani a explicat că Hillary Clinton poartă responsabilitatea pentru organizația teroristă, care controlează părți bune din Irak și Siria, pentru că ea a fost Secretar de Stat în timpul primului mandat al președintelui Barack Obama. “Ea a ajutat la crearea ISIS”, a explicat Giuliani. “Hillary Clinton poate fi considerată membru fondator al ISIS“, a opinat acesta, conform Huffington Post.

Citește și: Coreea de Nord se implică în războiul din Siria: 'Sunt mortal de periculoşi'/ VIDEO

“Poate fi considerată pentru că a fost parte a administrației care a decis retragerea din Irak, pentru că a lăsat fostul premier Maliki să îngroape Irakul în pământ, pentru că nu a interveni în Siria la momentul potrivit, Pentru că a făcut parte dintr-o administrație care a tras niște linii în nisip și apoi a glumit despre ele.” De altfel, Giuliani a explicat că cea mai bună alegere pentru Clinton acum ar fi să demisioneze, anunță Antena 3.

Citeşte şi; Casa Regală a primit vestea cea mare de la judecători: Ce au decis magistrații

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.