Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asta e cea mai scumpă echipă din lume: Neymar e lider detaşat

neymar

"Telenovela" Neymar s-a incheiat cu transferul lui la PSG, brazilianul devenind cel mai scump jucator din istoria fotbalului.

Desi mai este o luna pana la finalul perioadei de mercato, vara lui 2017 va ramane in memoria fanilor mult timp ce acum incolo - Neymar a distrus recordul de transfer dupa ce a ajuns la PSG pentru 222 de milioane de euro iar aceasta mutare poate duce la noi mutari fantastice! Barcelona este pregatita sa faca oferte de peste 100 de milioane pentru unul dintre Dembele, Dybala si Coutinho.

Chiar si fara viitorul transfer pe care aproape sigur il va face Barcelona, echipa celor mai scumpi jucatori transferati din aceasta vara a costat 771 de milioane de euro! Spaniolii de la AS au facut primul XI iar Manchester City este echipa cu cei mai multi reprezentanti, conform sport.ro.

Iata primul XI:

Ederson (40 milioane) - Walker (57 milioane), Bonucci (42 milioane), Mendy (57,5 milioane) - Matic (44 milioane), Tolisso (41,5 milioane), Bernardo Silva (50 milioane), Neymar (222 milioane) - Lacazette (53 milioane), Lukaku (84 milioane), Morata (80 milioane)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.