Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Astrologul care a prezis pandemia COVID profețește alte pandemii mult mai periculoase

Radu Pop
unctad.org
criza economica pandemie

Astrologul care a prezis pandemia COVID a profețește alte pandemii mult mai periculoase

Abhigya Anand, celebrul adolescent genial din India care a prezis pandemia Covid, a făcut mai multe predicții pentru anul 2024.

Ce se va întâmpla în 2024?

În 2024, conform profetului indian Abhigya Anand, virusul SARS-CoV-2 și variantele sale vor deveni mult mai puțin contagioase. Datorită acestui lucru, pandemia poate fi considerată încheiată în anul care vine.

Același profet spune că interacțiunea planetelor Marte, Saturn și Jupiter și a altor fenomene astronomice vor avea impact asupra Pământului, rezultând cutremure și alte dezastre naturale.

Chiar dacă pandemia de Covid-19 va lua sfârșit, alte pandemii periculoase vor apărea, conform lui Abhigya Anand. În următorii ani, aceste epidemii la scară largă vor afecta peisajul politic, economic și social.

Adolescentul profet face și o avertizare cu privire la impactul negativ pe care oamenii îl au asupra mediului înconjurător și care adesea se traduce prin catastrofe și dezastre naturale. Abhigya Anand insistă pe necesitatea ca oamenii să-și schimbe obiceiurile și să dea o mai mare importanță mediului și a stadiului în care se află planeta.

Vezi și: Profețiile făcute de Baba Vanga pentru 2024: 'Asasinarea lui Vladimir Putin și un atac terorist în Europa' / Urmează un an de foc

Cine e Anand?

Abhigya Anand s-a născut în 2006 în India și este considerat unul dintre cei mai de succes profeți din țara lui. Băiatul a fost capabil să prezică o mulțime de evenimente majore, printre care pandemia de Covid 19, criza energiei, dezastrele din Japonia, India, Australia etc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.