Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac devastator al lui Ilie Năstase, chiar de ziua lui: 'Niște CRETINI'

Inquam Photos / George Calin
Ilie Năstase Fed Cup

Ilie Nastase n-a uitat de conflictul cu Federatia Internationala de Tenis nici de ziua lui. Fostul mare tenismen roman a implinit 71 de ani si a dat o petrecere mare la Mamaia, la care a luat parte si Printul Albert de Monaco.

Legat de suspendarea primita din partea Federatiei Internationale de Tenis (ITF), Nastase ii numeste "niste cretini" pe cei care l-au pedepsit.

Citeste si: HAOS pentru corporatişti! Staţie PRINCIPALĂ de metrou, ÎNCHISĂ pentru modernizări

"Daca ei pedepsesc o persoana care a fost numarul 1 in sportul acesta, mai ales ca statea pe un scaun la un meci de fete, sunt niste cretini. Altfel n-am cum sa le zic", a spus Nastase, potrivit Dolce Sport.

De altfel, Ilie Nastase sustine ca si Printului Albert de Monaco i se pare gresita suspendarea dictata de ITF.

"Si Printul Albert a spus ca ii pare rau, ca n-au judecat corect treaba asta. Mai ales ca nu s-a intamplat nici la Wimbledon, nici la Roland Garros", a continuat acesta.

Ilie Nastase a fost suspendat pana la sfarsitul anului 2020 de catre ITF, ca urmare a scandalului de la meciul de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie, din primavara acestui an.

Citeste si: LOVITURĂ în lumea media! O VEDETĂ pleacă din televiziune

Fostul mare sportiv roman a fost sanctionat pentru comentariile la adresa copilului Serenei Williams, comentarii care in opinia forului international au fost "foarte nepotrivite si rasiste", pentru "avansuri de natura sexuala" in discutiile cu Anne Keothavong, capitanul echipei britanice de Fed Cup, pentru "comentarii abuzive si amenintatoare la adresa jurnalistilor acreditati", precum si pentru "comentarii abuzive si amenintatoare la adresa oficialilor".

Ca urmare a acestor nereguli, Ilie Nastase a fost "suspendat din orice functie oficiala la toate intrecerile organizate de ITF pana in data de 31 decembrie 2020".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.