Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac devastator la adresa lui Istvan Kovacs! Coaliție șoc împotriva arbitrului. Un rapidist și un șef de la FCU Craiova s-au dezlănțuit, după CSU - FCSB

gsp.ro
istvan kovacs

Atac devastator la adresa lui Istvan Kovacs! Nu s-au stins atacurile și discuțiile în urma meciului din Giulești, dintre Rapid și FCSB, din 23 aprilie, terminat cu scorul de 1 - 0, unde giuleștenii au fost favorizați de Horațiu Feșnic, care i-a iertat de două cartonașe roșii, și a venit următoarea etapă din Play-off-ul SuperLigii României în care cel mai bun arbitru român la ora actuală, Istvan Kovacs, a fost delegat la partida CSU Craiova - FCSB.

Centralul din Carei, nu a avut un meci ușor, acordând două lovituri de pedeapsă pentru echipa gazdă. Mai întâi, la scorul de 1-0 pentru FCSB, Istvan Kovacs a arătat punctul cu var, fără să consulte sistemul de arbitraj video (VAR), la un presupus henț în careu al lui Iulian Cristea.

Reluările TV nu au arătat că fundașul celor de la FCSB ar fi jucat mingea cu mâna, astfel că decizia lui Istvan Kovacs de a nu apela la VAR a fost extrem de ciudată și neplăcută pentru microbiști. Norocul roș-albaștrilor a fost atunci când atacantul oltenilor, Andrei Ivan, a ratat lovitura de pedeapsă.

În prelungiri partidei, când tabela arăta deja 2-0 pentru roș-albaștri, Istvan Kovacs a mai acordat încă o lovitură de pedeapsă pentru gazde, dar asta după ce a verificat VAR-ul, arbitrul din Carei refuzând în primă fază să acorde penalty.

Astfel, după meci, foști și actuali șefi de cluburi de fotbal au comentat aroganța centralului din Carei.

Coaliţie şoc împotriva arbitrului. Un rapidist şi un şef de la FCU Craiova s-au dezlănţuit

Președintele lui FC U Craiova 1948, Marcel Pușcaș, a spus despre Istvan Kovacs: E mândru, nu arogant. Cum să mă duc eu, Istvan Kovacs, zeul arbitrilor, la un monitor?!

„Înseamnă că îl deranjează camera VAR, crede el că îi taie din calitatea arbitrajului. Nu taie! VAR-ul e acolo să te ajute. E mândru, nu arogant. Cum să mă duc eu, Istvan Kovacs, zeul arbitrilor, la un monitor?! Păi pentru asta e, să te ajute dacă nu ai încredere! Arbitrajele nu sunt la un nivel ridicat, dar să apeși pe pedală și să mai pui paie pe foc… Lumea e nemulțumită de calitatea jocului și urlă și mai tare”.

Numai că am și scris când am avut meci cu CS U. A dat penalty la un presupus henț al lui Bahassa, dar i-a trecut mingea razant și nu s-a dus la camera VAR, cum nu s-a dus nici ieri”, a spus Marcel Pușcaș la FANATIK SUPERLIGA.

Și Grigore Sichitiu, fost președinte la Rapid, a comentat în direct la GSP Live faza primului penalty dictat de Istvan Kovacs.

„Eu vă spun că dacă un arbitru de la VAR este mult sub valoarea celui de pe teren nu are curaj să îl cheme la margine. Suntem de râsul lumii! Folosim VAR-ul să ne ajute? Ce îl costa să meargă să vadă? Măcar dădea o satisfacție celor care se uită la meci, că măcar se ducea să vadă. Nu poți să sfidezi așa.

În fotbalul nostru, începând cu Burleanu, Varzaros (n.r. - Vassaras, șeful CCA), că așa îi zic eu, sfidează limita bunul-simț. Fii domnule preocupat să iei decizia cea mai bună! Au fost niște situații la care nu avea nevoie să se facă de râs.

Dacă tu, cel mai bun arbitru, sfidezi, înseamnă că fotbalul românesc este într-o situație jalnică. A fost un moment absolut trist. Au fost protestele jucătorilor FCSB-ulul, măcar se ducea și vedea și le dădea lor satisfacție”, a spus Sichitiu la GSP Live.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.