Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac din PNL la un ministru: 'STUPEFIANT. Pană de idei grosolană'

guvern

Ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, este aspru criticat de deputatul PNL Andreea Paul, pentru că nu a formulat nicio propunere din partea României pentru poziţia de secretar general al ONU.

"STUPEFIANT. Ministrul Lazăr Comănescu, într-o pană de idei grosolană, nu 'găsește' pe nimeni potrivit să reprezinte România pentru a candida în numele țării noastre pentru funcția de secretar general al ONU. Vreau să știu voi iubiți România sau nu? Dacă o iubeați ați fi aflat că șansa noastră era fantastică. Pe de o parte, pentru că ONU și-a propus să nominalizeze în această onorantă funcție o persoană din S-E Europei, iar noi suntem o țară mare, reprezentativă pentru regiune, de interes strategic global", scrie Andreea Paul pe Facebook.

Deputatul PNL continuă în nota feminismului demagogic din ultimele luni şi susţine că România ar trebui să propună o femeie. Ba mai mult, Andreea Paul vehiculează numele Nadiei Comăneci.

"Pe de altă parte, anul 2016 fiind anul echilibrului de gen declarat la nivel internațional, ONU caută o femeie. Toate țările vecine au făcut-o. România NU! Urlu de durere. Suntem absenți din această competiție. Tratați româncele grosolan! Deși, în topul celor 60 de femei care au schimbat lumea, șase sunt românce, iar una este în continuare foarte activă: Nadia Comăneci. Ea ar fi putut fi nominalizată. Ne măndrim cu ea! Anul acesta se împlinesc exact 40 de ani de la "marele ei 10". Ar fi fost un semnal real de omagiu și de apreciere pentru un simbol feminin românesc, nu doar festivisme tipice românești. Dar mai sunt atâtea alte exemple cu care ne mândrim și care sunt prețuite de comunitatea academică și ONG-istă internațională, dar nu și de țara noastră. Chiar nimeni din MAE nu a cartografiat expertiza românească de primă ligă internațională din lume?! De ce nu ați organizat o dezbatere publică? Era o ocazie bună de a promova valorile feminine românești autentice", mai afirmă Andreea Paul.

Deputatul PNL cere demisii pentru situaţia creată. "Ne-ați jignit. Ați jignit România!", concluzionează Paul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.