Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC din PNL, Liderul PSD, UMILIT: Ciolacu e Dăncilă în pantaloni. Nu va fi niciodată un lider de anvergură

TV Neamt
Laurentiu Leoreanu

Atac dur la adresa liderului PSD, Marcel Ciolacu. Acesta e comparat cu fostul lider al social - democraților, Viorica Dăncilă.

„Moțiunea de cenzură depusă de PSD are un singur scop: să-i servească lui Marcel Ciolacu înainte de Congresul partidului. Un gest profund iresponsabil și egoist, care va scufunda România în haos politic, într-o perioadă în care Guvernul Orban se luptă să izoleze virusul ucigaș. Marcel Ciolacu duce mai departe tradiția nocivă a PSD, comportându-se ca o veritabilă Viorica Dăncilă în pantaloni”, declartă vicepreședintele PNL Laurențiu Leoreanu, conform Mediafax.

Citește și: Ion Cristoiu pune SARE pe RANĂ: Cei care contestă dictatura medicală sunt făcuți responsabili de creșterea infectărilor

El acuză guvernarea PSD din „era Dragnea-Dăncilă că a lăsat un haos generalizat” în sistemul de sănătate din România.

„Atitudinea meschină a PSD prinde din nou contur. Când lucrurile păreau a intra, cu mari sacrificii, pe făgașul normalității, PSD vine cu o moțiune de cenzură parșivă, care oferă satisfacție doar baronilor locali, în detrimentul românilor de rând. Sub presiunea alegerilor interne, Marcel Ciolacu a depus o moțiune de cenzură pentru a demonstra partidului că se poate lua la trântă cu Guvernul. O miză măruntă, prin care președintele PSD pune mai presus interesul său politic decât situația sanitară și economică a țării. E încă o dovadă că Marcel Ciolacu nu va fi niciodată un lider de anvergură, ci doar un președinte la cheremul baronimii PSD, manverat din umbra la fel ca Viorica Dăncilă. Căderea Guvernului Orban în acest moment echivalează cu aruncarea României în haos. PSD a pierdut legitimitatea de a râvni la putere, după guvernele dezastruoase din ultimii ani. Românii trebuie să decidă, la vot, încotro ne îndreptăm. Spre un viitor prosper sau spre un trecut al fărădelegii”, adaugă liderul liberal.

El susține că depunerea unei moțiuni de cenzură cu două luni înainte de alegerile parlamentare arată „rea-credință, răzbunare și diletantism politic”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.