Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur al lui Gigi Becali la adresa lui Denis Alibec: 'A venit cu 94,5 kg şi a avut mofturi'

www.gsp.ro
Denis Alibec

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, marţi, că atacantul Denis Alibec a venit la primul antrenament în acest an cu o greutate de 94,5 kilograme, cea optimă fiind de 90 de kilograme. "Alibec are 94 şi jumătate. M-am interesat de toţi jucătorii. De ce? Pentur că eu vreau să câştig bani şi dacă nu mă interesez... Cine nu a făcut trebuie să-l sun eu personal. Budescu e numărul 1. S-a antrenat separat în vacanţă. Venea voluntar la bază aproape în fiecare zi, veneau 3-4 jucători şi făceau antrenemente. Budescu este la optim, greutatea optimă. Alibec trebie să scadă până la 90 de kilograme. Nu e mult 94 jumate, pentru că atunci când a venit la Steaua avea 98. Astăzi a scăzut deja un kil, are 93 jumătate. Doctorul spune că nu are nimic (n.r. - despre pubalgie), că demult nu mai are probleme. Aşa spune doctorul, numai că el avea mofturi. El nu e de vină niciodată, dacă echipa nu câştigă şi el nu a jucat nimic, n-a jucat echipa nimic şi din cauza asta n-am putut să joace nici el. Dacă altul dă gol, a dat gol din nimereală. Dacă a dat el gol, a dat gol din geniu", a dcelarat Becali, la Digi Sport.

Totuşi, Becali spune că Alibec are o atitudine mai bună faţă de cea de anul trecut: "Acum să spun şi alea bune. MM mi-a dat două veşti bune, pe una nu v-o spun că nu vă interesează. E de bani, e o ofertă. MM mi-a spus că vestea foarte bună este că Alibec a venit alt om: cuminte, nu mofturi, a tras de el tare la antrenamente, n-a mai făcut mofturi că e greu, că nu e greu, zâmbitor, nu supărat, nu prefăcut, e un alt om."

Patronul Stelei a precizat că i-a mărit contractul mijlocaşului Denis Man, pentru a-i dubla clauza de reziliere, de la 50 la 100 de milioane de euro. Becali a spus că a refuzat o ofertă de 14-15 milioane de euro pentru tânărul jucător. "Lui Man i-am mărit de la 12.000 la 15.000 salariul, pentru că nu-mi convenea clauza de 50 de milioane. Şi ca să-i dublez clauza, i-am mări contractul. Că nu-mi convenea să-l dau pe Man pe 50 de milioane. Acum are o sută. Nu se mai pune problema să plece vreun jucător acum în iarnă. A fost o întrebare: Şi m-a întrebat pe mine. Şi eu am zis nu discut nici de 25. Jucătorii ăştia, Florine Coman, Man, nu discut despre ăştia doi decât peste doi ani. Pentru Tănase (n.r. - Florin), negociez. Tănase este cel mai bun la ora asta, dar eu vorbesc de valori, de genii, pentru că zecile, sutele de milioane se plătesc pe talente. Tănase e foarte bun jucător, dar nu e geniu, nu-i talent înnăscut. În ăştia doi ani, Florine Coman şi Man eu mă interesez de ei în fiecare zi ce fac. Pentru că vreau să iau un miliard de euro în zece ani din fotbal. Aduc şi preparator fizic, le-am adus nutriţionist, care le dă mâncare acasă, la sacoşă. Le aduc eu de toate, că asta e meseria mea. Să vedeţi când o să vând un jucător cu 300 de milioane, ce o să ziceţi? O să fac numai eu, o să vând şi o să cumpăr de la toţi ceilalţi 13 care o să muncească pentru mine. Toate cele 13 echipe o să fie un fel de sateliţi ai lui Gigi Becali şi o să muncească pentru Gigi Becali. O să le mai las şi lor jucători, ca să am concurenţă, nu îi iau pe toţi", a mai spus Becali.

Comentând afirmaţiile mijlocaşului De Amorim, care a declarat că la Steaua nu este o familie, Becali a spus: "Când ţi se dă şansa şi nu faci faţă, nu mai eşti familie. La Steaua aşa e. La Steaua toată lumea trebuie să ştie un lucru: intri în familie cât faci faţă familiei, cât nu faci faţă familiei, n-ai valoare de familie, imediat te reneagă familia, te trimite la Kayseri, te trimite la Botoşani, te trimite în alte părţi, că nu poţi să faci parte din familia Steaua dacă nu ai valoare. De Amorim nu are valoare, dacă l-am trimis la Kayseri."

Cristi Tănase şi Raul Rusescu vor da un răspuns în această săptămână dacă acceptă să revină la FCSB, a adăugat Becali: "Îi iau pentru patru luni, ce mare lucru?"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.