Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur al lui Nicușor Dan: E total imoral ceea ce a făcut guvernul!

Nicusor Dan

Nicușor Dan, președintele Comitetului de Inițiativă al Uniunii Salvați Bucureștiul (USB), a criticat recenta majorare a salariilor demnitarilor. „E total imoral ceea ce a făcut guvernul. Dublarea salariilor pentru înalții demnitari este o sfidare în raport cu ceilalți salariați din sectorul de stat. Se practică o discriminare inacceptabilă și e grav că principalele partide parlamentare, PSD și PNL, tac în legătură cu acest subiect. Interesele celor de la vârf sunt promovate, interesele celor de la bază sunt ignorate”.

Șeful USB a considerat că răzgândirea lui Ponta pe acest subiect arată slăbiciunea lui în raport cu PSD și cu coaliția de guvernare. „În urmă cu 3 săptămâni, a revenit ca zmeul din Turcia și a zis că va anula ordonanța de majorare a salariilor demnitarilor dată de Gabriel Oprea, cel care i-a ținut locul ca premier interimar. Am văzut însă că i-a pierit vitejia după ce n-a mai fost președintele PSD”, a spus Nicușor Dan.

U„Răzgândirea lui Ponta e rușinoasă și ne arată că acest premier e în stare de orice pentru a-și păstra funcția. PSD și celelalte partide ale coaliției vor stoarce de la Ponta toate concesiile posibile”, a adăugat el.

Fost candidat independent la Primăria Capitalei în 2012, Nicușor Dan a anunțat cu o lună în urmă înființarea Uniunii Salvați Bucureștiul (USB), un partid dedicat rezolvării problemelor Capitalei și care a anunțat deja că va depune candidaturi pentru toate funcțiile eligibile din București la alegerile locale din 2016.

Reamintim că la 1 august a.c. a intrat în vigoare ordonanța 14 / 2015 prin care s-au majorat cu 123% salariile a 48 de demnitari ai statului român, printre care președintele țării, primul ministru și miniștrii Guvernului, președinții celor două camere ale Parlamentului, președintele Curții de Conturi și șefii serviciilor de informații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.