Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur din Parlamentul European la adresa PSD-ALDE: Ce spune europarlamentarul Daniel Buda

paginaeuropeana.ro
Daniel Buda

Aplicarea de către Comisia Europeană a Articolului 7, Alineatul 1 din Tratatul de la Lisabona, denumit şi “Arma Nucleară” la nivel instituţional faţă de Polonia, ar trebuia să dea de gândit serios Guvernului PSD-ALDE!

Adoptarea celor 3 acte normative de către către majoritatea PSD-ALDE, în dispreţul tuturor semnalelor venite din partea magistraţilor, a societăţii civile precum şi a îngrijorărilor exprimate de ambasade reprezintă nu doar expresia dispreţului maxim pe care această majoritate o arată faţă de toţi românii ci şi faţă de partenerii europeni şi Euro-Atlantici care şi-au exprimat îngrijorarea faţă de actele normative adoptate fără o consultare publică serioasă şi fără studiile de impact necesare unor modificări de o asemenea anvergură.

Fără să îi fie contestat dreptul Parlamentului de a legifera, nu putem ignora graba suspectă cu care această majoritate a adoptat modificări substanţiale care, din păcate, aruncă România într-o zonă a incertitudinii şi a improbabilităţii. Poziţia fermă a Comisiei Europene faţă de Polonia nu este altceva decât un precursor a unei poziţii la fel de ferme şi faţă de România.

Din păcate, Guvernul PSD-ALDE ratează în fiecare moment posibilitatea de a-şi consolida poziţia în spaţiul european, mai ales în perspectiva deţinerii de către ţara noastră a preşedinţiei Consiliului UE din anul 2019. Domnule Tudose, vă solicit public în calitate de principal responsabil al intereselor românilor, să luaţi toate măsurile care se impun astfel încât modificările unor legi de o asemenea importanţă să intre în vigoare atunci când toţi actorii implicaţi vor găsi un numitor comun.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.