Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur la adresa lui Tudor Toader din interiorul PSD: 'S-a făcut că plouă. Este pur și simplu inadmisibil'

Inquam Photos / Octav Ganea
tudorel toader

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu îi reproșează ministrului Justiției Tudor Toader că, deși au trecut 112 zile, nu a luat nicio decizie cu privirea la revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, din funcție.

DEMISIA SERII în România: 'Am decis să îmi încetez activitatea'

„112 zile în care Tudorel Toader s-a făcut că plouă...112 zile și impostoarea e tot acolo... 112 zile de când am aflat cu toții în mod OFICIAL, din documentul Parchetului General, că distinsa KOVESI A FOST acasă la politicianul Gabriel Oprea în seara turului II al alegerilor din 2009, împreună cu COLDEA și cu MAIOR! 112 zile de când s-a dovedit oficial că ANTICORUPTA DIN SUFRAGERIA LUI OPREA ne-a MINȚIT, a mințit un popor întreg fără cea mai mică jenă în 2014, când ne spunea că ea nu s-a întâlnit niciodată cu politicieni în timpul său liber! 112 zile de când, în mod oficial, suferind de pe urma unei lipse totale de ONOARE, distinsa KOVESI face PRAF imaginea DNA și imaginea "luptei anticorupție"! 112 zile de pasivitate TOTALĂ a ministrului Tudorel Toader...

Este pur și simplu inadmisibil faptul că am fost nevoit să ajung la Bruxelles, în Parlamentul European, pentru a-i adresa Zeiței KOVESI întrebările de care a fugit un an întreg, refuzând PATRU invitații ale Parlamentului României! Este pur și simplu inadmisibil faptul că a trecut atâta vreme de atunci și MINISTRUL JUSTIȚIEI nu a făcut ABSOLUT NIMIC! Ba mai mult decât atât, ne-a mințit efectiv dându-ne tot felul de date și perioade calendaristice pentru decizia sa, date calendaristice care au trecut demult.”, scrie Pleșoianu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.