Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac extrem de dur la adresa fostului medic al naţionalei de fotbal: De ce îl acuză şeful FRF

razvan burleanu

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, că medicul echipei naționale a României, Pompiliu Popescu, la ale cărui servicii s-a renunțat la 11 mai, era ''una dintre ultimele relicve de corupție și amatorism''.

'Am văzut zilele acestea că domnul Pompiliu Popescu face parte dintr-o lume decrepită. Dumneavoastră dacă ați avea vreo problemă, v-ați duce la medicul care v-a tratat străbunica acum 30 de ani? Fotbalul din ziua de azi solicită inovare. Nu e suficient să fi lucrat 100 de ani într-un loc ca să mai continui. Era una dintre ultimele relicve de corupție și amatorism la nivel de federație', a afirmat Burleanu la finalul ședinței Comitetului Executiv al FRF, conform Agerpres.

 

Întrebat dacă selecționerul Anghel Iordănescu (66 de ani) aparține prezentului în fotbal, dacă medicul Pompiliu Popescu (65 de ani) face parte dintr-o 'lume decrepită', Burleanu a răspuns: 'Când vorbim despre domnul Iordănescu trebuie să ne gândim și la această calificare. Și în același timp să ne gândim că avem trei antrenori secunzi foarte adaptați. Iar azi, fiecare jucător de la națională are o fișă cu parametrii fizici și ceilalți, ceea ce lipsește azi sunt parametrii medicali'.

 

Președintele FRF a adăugat că prezența lui Pompiliu Popescu alături de echipa națională ar fi fost un minus la EURO 2016. 'Decizia era luată la sfârșitul anului trecut (n.r. — de renunțare la serviciile medicului). Am văzut în cantonamentele naționalei cu Lituania și Spania ce înseamnă nervozitatea din jurul echipei naționale. Astfel încât, prezența sa ar fi fost un minus în continuare pentru echipa națională. Nu poți să te duci la un război, cum e cel de la EURO, cu oameni care nu îți aduc valoare adăugată', a mai afirmat Burleanu.

 

Federația Română de Fotbal a anunțat la 11 mai, pe site-ul său oficial, despărțirea de Pompiliu Popescu, medicul echipei naționale, după o colaborare de peste de 25 de ani.

 

''În vârstă de 65 de ani, medicul a ajuns la vârsta pensionării, motiv pentru care contractul său cu FRF a ajuns la final. Neputându-se ajunge la un acord pentru un nou angajament, Federația Română de Fotbal îi mulțumește doctorului Pompiliu Popescu pentru întreaga sa activitate la echipa națională și îi urează succes în proiectele pe care le va întreprinde'', se arată într-un comunicat al FRF.

 

Prin plecarea medicului Popescu, FRF s-a despărți și de staff-ul acestuia, format din masorii Roger Popovici, Ghiță Păcurariu, Victor Hexan, Ovidiu Blendea și Bogdan Ionescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.