Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac extrem de dur la adresa lui Nicușor Dan: 'Incultură politică pe banii românilor'

inquamphotos.com / Octav Ganea
nicusor dan deputat

Un nou atac extrem de dur la adresa şefului USR, Nicuşor Dan. Liderul PER, Dănuţ Pop a început o tiradă fără precedent la adresa preşedintelui Uniunii Salvaţi România.

"„Jur să respect Constituția și legile țării”. Cuvinte mari, pe care le rostesc demnitarii români, ca mai apoi să le încalce. Unii o fac din nesimțire, alții din prostie. Am avut multe exemple, fie în Guvern, fie în Parlament.

De departe cel mai mare analfabet politic rămâne Nicușor Dan. Prin decizia alegătorilor, prostia lui va fi plătită din banul public patru ani de zile. Nicușor a vrut în Parlament și a fost trimis acolo. Acum, când are posibilitatea să schimbe ceva, Nicușor se cere în stradă. Și, manipulând oameni de bună-credință, organizează proteste care nu-și au rostul. Nu pentru că românii nu ar avea dreptul să-și exprime liber opinia, ci pentru că problemele și-ar găsi foarte ușor rezolvarea în Parlament. Prin legi al căror inițiator ar putea fi chiar Nicușor Dan. Doar că acesta nu este stilul lui. Așa cum nu a fost în stare să facă nimic bun pentru bucureșteni, și a ocupat locul în CGMB degeaba, atunci când l-a ocupat, că de obicei chiulea, tot așa va încălzi inutil scaunul de parlamentar. Pe banii românilor care l-au votat sau nu.

Dar asta este esența USR, pentru asta a fost creată. Să-i păcălească pe români și să ia banii statului. Rețeta o știe cel mai bine doamna Clotilde Armand, care a încasat 22 de milioane de euro pentru consultanță, în condițiile în care nu s-a construit niciun kilometru din Autostrada Transilvania. Îi calcă pe urme și Nicușor Dan. În cazul în care ar avea un minim de decență, după ce a demonstrat că este paralele cu legile acestei țări, Nicușor Dan și-ar da demisia din Parlament.", spune Pop într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.