Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac FĂRĂ PRECEDENT, din PSD, la adresa lui Codrin Ștefănescu: Nu face alteva decât să fie trompeta domnului Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea interlopi Codrin Ștefănescu

Aurelian Bădulescu – viceprimarul general al Capitalei din partea PSD îi ia apărarea Gabrielei Firea în scandalul care cutremură PSD și îl atacă extrem de dur pe Codrin Ștefănescu.

"Eu pot să vă spun un singur lucru: domnul Codrin Ștefănescu nu a participat, din prima zi și până în ultima zi, la nicio campanie a doamnei primar Gabriela Firea, la alegerile locale din 2016, și cu siguranță chiar dacă ar fi participat, nu ar fi avut ce să spună în acea campanie.

Nu a participat, nu a fost niciodată în niciuna din campanii și în activitățile pe care noi le-am avut la nivelul sectoarelor, atât cu primarul general, cât și cu candidații la primăriile de sector. Acesta este punctul meu de vedere, Codrin Ștefănescu nu a participat și chiar dacă participa, nu avea ce să spună dumnealui. Părerea mea este că dânsul la acest moment nu face altceva decât să fie trompeta domnului Dragnea. Astea sunt temele pe care le are dumnealui în programul artistic pe care îl are pentru acest sezon, și asta trebuie să spună, să denigreze, să spună lucruri neadevărate, să ducă discuțiile în derizoriu”, a declarat viceprimarul Aurelian Bădulescu pentru PSnews.ro.

Citește și: Pesedistul Șerban Nicolae explică necesitatea modificării Constituției - E vorba de Dumnezeu și legile naturii .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.