Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac fără precedent la adresa lui Codrin Ștefănescu: 'Un milog de înaltă clasă, care nu a făcut altceva decât a sluji pe la ușile partidelor politice'

codrin stefanescu

Radu Banciu a comentat candidaturile la funcțiile de conducere din Congresul PSD de sâmbătă și în acest context i-a dedicat câteva minute lui Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, care se pregătește să își piardă funcția.

"Secretatarul general adjunct al PSD, care va rămâne fără funcție peste câteva zile, Codrin Ștefănescu, cel pe care îl făcea handicapat mental Corneliu Vadim Tudor în urmă cu câțiva când îl dădea afară din partid, iar acesta se lăudă că nu, a demisionat el. Asta așa ca să nu se uite. Codrin Ștefănescu a fost un milog de înaltă clasă, care nu a făcut altceva decât a sluji pe la ușile partidelor politice.

Ziua cuțitelor lungi în PSD: Cine sunt cei care vor o funcţie de conducere în partid

La un moment dat s-a nimerit să ajungă în PSD, dar după ce a hălăduit prin alte locuri rău famate, între care și vestitul PRM. Unde Corneliu Vadim Tudor și-a bătut joc de el în stilul caracteristic, dar, aș spune, meritat, cinstit. Vadim Tudor acum că nu mai poate să ne răspunde a devenit un personaj aproape acceptabil la scara politicii românești", a comentat Radu Banciu, la B1 Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.