Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac fără precedent la adresa Parlamentului: 'Aşa aniversează revoluţia'

monica macovei m10 agerpres

Atac fără precedent la adresa Parlamentului. Şeful M10, Monica Macovei dă de pământ cu aleşii care au votat noi privilegii pentru politicieni.

"Partidul M10 condamnă din nou, cu tărie, gestul nerușinat al parlamentarilor de a continua să voteze privilegii pentru clientela politică perpetuată vreme de 26 de ani.

“Singura explicație pentru ceea ce fac este că le e frică”, spune Monica Macovei, membru în conducerea Partidului M10. ”Le e frică de judecata oamenilor, care-i va trimite pe toți acasă la alegerile de anul viitor. Și-atunci, sunt disperați să mai rupă o bucățică pe care să și-o ascundă prin buzunare, la pensie. E o nouă metodă de furt”, susţine Macovei.

Partidul M10 face apel la Președintele României să arate că înțelege însemnătatea momentului politic și să nu promulge legea care acordă pensii privilegiate primarilor.

”Acum 26 de ani, dictatorul comunist încerca să liniștească furtuna cu o sută de lei în plus. Aleșii de azi n-au înțeles nimic din acel decembrie însângerat”, spune Macovei.

Partidul M10 susţine abrogarea prevederilor umilitoare şi va acţiona ferm împotriva privilegiilor parlamentarilor în legislatura 2016-2020, în care M10 va asculta, se va ţine de cuvânt şi va reprezenta voința electoratului", se arată într-un comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.