Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac fără precedent la adresa premierului: 'Tudose, pentru noi, este Dragnea 2. Românii s-au săturat de circul ieftin'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Vicepreședintele PNL, Florin Cîțu, iese la atac după ultima apariție tv a premierului, susținând într-o postare pe Facebook că Mihai Tudose este „exact ca Liviu, Darius and Co” și că „românii s-au săturat de circul ieftin” pe care îl fac aceștia, „doi clovni”. Mai mult, Florin Cîțu îi adresează premierului câteva întrebări legate de economia țării, „întrebări pe care Tudose nu le primește în emisiunile TV unde merge întotdeauna singur”.

„Tudose, pentru noi, este Dragnea 2!

Intrebari pe care Tudose nu le primeste in emisiunile TV unde merge intotdeauna singur:

- daca economia merge asa bine de ce nu respectati legea 227/2015, Codul Fiscal care spune ca in 2018 TVA scade de la 19% la 18%?

ULTIMA ORĂ - Augustin Lazăr, primele declarații despre polițistul-pedofil

- de ce intr-un an cu crestere economica peste asteptari sunt taiate investitiile si in toate iesirile publice ai avut un discurs nationalist-socialist la adresa sectorului privat? In 2017 investitiile au ajuns la minim istoric dupa ce au fost taiate cu 10 miliarde de lei.

- daca economia merge asa bine de ce Romania este tara din UE unde dobanzile la care se imprumuta statul s-au dublat? de ce nu au incredere investitorii in tripleta Dragnea-Tudose-Valcov si in guvernul Romaniei?

- de ce se depreciaza moneda nationala cand economia creste ca-n povesti?

- de ce ati introdus supraacciza la combustibili suprataxarea contractelor part-time daca economia creste peste asteptari?

- de ce nu respectati Constitutia si tratatele semnate de Romania si ratificate (si cu votul dumneavoastra) de Parlamentul Romaniei (legea 83/2012-ratificarea Tratatului privind stabilitatea, coordonarea si guvernanta in cadrul uniunii economice si monetare) ?

- de ce ati mintit si ati furat banii care mergeau la pilonul 2 de pensii, unde randamentele erau in medie 10% pe an?

Romanii s-au saturat de circul ieftin pe care il faceti, tu si Liviu Dragnea. Doi clovni. Tudose, nimeni nu te crede ca esti diferit sau ca vrei altceva mai bun pentru Romania. Esti exact ca Liviu, Darius and Co. Sunteti curajosi doar cand mergeti singuri in emisiuni. Aveti raspunsuri doar cand vi se pun intrebarile pentru care ati venit pregatiti.

Mihai Tudose vrea să dea RESTART României și face o declarație surprinzătoare: 'Îmi doresc un an AGITAT'

Toti aveti un discurs nationalist-socialist, si nu mai este mult pana cand veti incepe nationalizarea sub diferite pretexte.

In 2017 ati reusit sa izolati Romania. Nu va mai primeste nimeni la Bruxelles iar investitorii ne ocolesc sau pleaca din tara. Romanii nu mai vor sa-si deschida firme in Romania. In ciuda promisiunilor PSD, romanii au continuat sa plece din Romania pentru o viata mai buna in tari din lume care nu o duc tocmai bine din punct de vedere economic. Romanii prefera orice altceva.

Si daca Romanii nu mai pot sa stea in Romania, cine crezi ca mai vine sa investeasca aici? Poate doar prietenii tai si ai lui Liviu de la Est. Dar ei nu investesc, ei iau cu japca. Pentru mine este evident ca asta vreti. Sa duceti Romania spre Est pentru ca in Est puteti sa furati linistiti fara sa raspundeti pentru asta.

Pentru Romania nu ajunge sa plece doar Liviu. Trebuie sa plecati toti. Si repet ce ti-am zis si in Parlament. Pune mana pe carte, cititul nu a ucis pe nimeni.”, scrie Cîțu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.