Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Augustin Lazăr, primele declarații despre polițistul-pedofil

Inquam Photos / Alexandru Busca
Inquam Augustin Lazar

Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a făcut astăzi, la sediul CSM, primele declarații legate de ancheta care îl vizează pe Eugen Stan, polițistul acuzat de agresiuni sexuale.

„Dosarul este pe rolul Secției de urmărire penală din Parchetul General, care are resurse mult mai bine pregătite pentru a instrumenta un astfel de caz și sunt convins că va da curs la toate aspectele, care au fost puse în discuție în legătură cu modul de comitere a faptelor, în legătură cu modul de instrumentare, șamd. Ancheta va da o lămurire, va clarifica toate aspectele astea. Nu putem spune de acum. Suspiciunile acestea vor fi verificate”, a spus Augustin Lazăr.

Liviu Pop s-a răzgândit: în ce CONDIŢII a permis utilizarea manualelor auxiliare în şcoli

Declarațiile procurorului Augustin Lazăr vin după ce Parchetul de pe lângă ÎCCJ a anunțat miercuri că a preluat dosarul polițistului Eugen Stan.

”În cursul zilei de astăzi, 10 ianuarie 2018, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a dispus prin ordonanță, în temeiul art. 325 alin. 1 din Codul de procedură penală, preluarea de către Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, a cauzei privind săvârșirea a trei infracțiuni de agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. 1 și 2 lit. c din Codul Penal, de către inculpatul EUGEN STAN, precum și a unei infracțiuni de perversiune sexuală, prev de art. 201 alin. 1 și 2 din vechiul Cod penal.” anunță PÎCCJ.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.