Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac FURIBUND la adresa lui Marcel Vela: 'Dacă tot nu poate achiziţiona maşini noi, măcar să achiziţioneze un lot de sicrie de la pompe funebre'

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Vela

Sindicatul Europol anunţă că doi poliţişti au fost răniţi, după ce maşina de serviciu, aflată într-o stare avansată de uzură, s-a răsturnat într-o curbă, sindicaliştii sugerând ministrului de Interne Marcel Vela ca, dacă tot nu poate achiziţiona maşini noi, măcar să achiziţioneze un lot de sicrie de la pompe funebre.

”Aseară, doi colegi din cadrul unei secţii rurale a IPJ Satu Mare, aflaţi în misiune la un eveniment sesizat prin 112, s-au răsturnat cu "autospeciala" într-o curbă între localităţile Satu Mare şi Micula”, anunţă Sindicatul Europol, conform news.ro.

Dezvăluiri INCENDIARE: Moise Guran a cochetat cu politica încă de acum 8 ani - Cum a fost curtat de Victor Ponta, Darius Vâlcov sau Dacian Cioloș

Sindicaliştii susţin că autospeciala, pe care o numesc ”sicriul pe roţi”, face parte din categoria Logan 2005, aflată într-o stare avansată de uzură şi care nu mai poate fi folosită în misiuni.

”Îi sugerăm domnului ministru, dacă tot nu poate achiziţiona maşini noi, măcar să achiziţioneze un lot de sicrie de la pompe funebre”, afirmă Europol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.