Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac INCENDIAR în PSD: 'Să spună câți procurori au mâncat la hotelul lui. O să cer retragerea sprijinului'

psd taiat

Atac fără precedent în PSD.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu îl atacă dur pe primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă, spunând că, din punctul lui de vedere, este un "zero barat”, în condiţiile în care a dat examenul de Bacalaureat la vârsta de 30 de ani pentru că Ţînainte punea mochetă pe jos”. Rădulescu a adăugat că Negoiţă ar trebui să spună public despre faptul că procurorii DNA mănâncă la Rin Grand Hotel şi că vrea să scape de dosarul deschis pe numele său, acesta putând fi şi motivul pentru care îşi doreşte plecarea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului, scrie News.ro.

"(...) Eu am terminat şef de serie la Medicină înainte de ‘89 şi el (Robert Negoiţă, n.r.) a făcut bacalaureatul la 30 de ani pentru că înainte punea mochetă pe jos”, le-a spus jurnaliştilor deputatul PSD Cătălin Rădulescu, în timpul şedinţei CExN.

Rădulescu a spus că va cere retragerea sprijinului politic pentru Robert Negoiţă în următoarea şedinţă CExN. Rădulescu a subliniat că Negoiţă este "un nimeni”, iar întrebat dacă a avut o discuţie cu el pe această temă, deputatul PSD a spus că Negoiţă e prea mic pentru a vorbi cu el.

"Nu, pentru mie e zero barat, e prea mic pentru mine ca să vorbesc cu el. E un nimeni, pentru că dacă la 30 de ani a făcut bacalaureatul, vă daţi seama ce personalitate marcantă a partidului nostru este Robert Negoiţă. Deci el este un nimeni, acest băieţaş şi pentru că el a făcut această declaraţie, eu o să-i cer în viitorul CEx, pentru că acum nu pot să-i cer, dar vă promit că o să-i să i se retragă sprijinul din funcţia pe care i-am dat-o noi, partidul, de preşedinte pe toate municipiile PSD. El nu merită nici această funcţie, nu merită să ne reprezinte pe noi, nu merită să fie primar din partea PSD. Am înţeles că a declarat că el nu este primarul PSD, este un primar al locuitorilor Sectorului 3 şi aşa îi dăm ocazia să rămână primarul Sectorului 3 fără să mai fie primar PSD şi să se ducă în Piaţa Victoriei să facă miting cu cei care strigă împotriva noastră ciuma roşie şi ştiţi voi ce”, a declarat Rădulescu.

El a spus că Negoiţă ar trebui să vorbească public despre dosarul penal deschis pe numele său şi să spună câţi procurori DNA mănâncă la hotelul său. Rădulescu a adăugat că în curând va publica şi fotografii doveditoare.

"O să vă dăm şi fotografii, ca să vedeţi cine mănâncă la el acolo, cum îşi închide dosarele domnul Negoiţă, probabil, şi să spună despre dosarul de evaziune fiscală de 20 de milioane de euro. Asta trebuie să spună presei. Dosarul este public, se ştie de el, dar poate vrea să şi-l închidă. Şi probabil de-asta a şi ieşit împotriva preşedintelui Liviu Dragnea, că altfel nu-nţeleg ieşirile lui. El a făcut nişte afirmaţii grave, şi anume că el nu este primarul PSD, ci este primarul locuitorilor din Sectorului 3, şi că vrea să meargă la miting împotriva ticăloşilor, adică noi suntem ticăloşii şi el e ăla emancipatul, şi noi ticăloşii facem această stare să meargă oamenii în piaţă”, a spus Rădulescu.

Citește și: Amnistia ÎNCINGE spiritele în CEx PSD - Un greu al partidului vine cu acuzații GRAVE

Înaintea şedinţei CExN PSD de vineri, Robert Negoiţă a fost întrebat despre o declaraţie pe care a făcut-o Cătălin Rădulescu referitor la constestatarii lui Liviu Dragnea, primarul Sectorului 3 spunând că nu vrea să comenteze "ce zic unii indivizi”. "Îmi daţi voie să nu comentez ce zic unii şi alţii, indivizi? N-are nicio legătură cu subiectul ăsta individul despre care mi-aţi vorbit”, a spus Negoiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.