Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC INCREDIBIL al lui Victor Ponta: Pune tunurile pe justiție

ponta evz

Premierul Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa justiției! Din Miami, acolo unde se află în vacanță, Ponta acuză că procurorii și judecătorii l-au lăsat liber pe Sorin Blejnar, omul care a reclamat problemele penale din contractele cu casa de avocatură a lui Dan Șova de pe vremea când premierul era avocat. ”In 2015, in Romania, Blejnar este bine merci un cetatean liber, onorabil si fara probleme / eu sunt inculpat intr-un dosar penal deschis in 2011 la sesizarea lui Blejnar.”, scrie prim-ministrul.

Citește și: Primele imagini cu Klaus și Carmen Iohannis în apele mării / VIDEO

Totodată, Ponta nu-i iartă nici pe liberali, pe care-i lovește din cauza aripii PDL.

”Inca o veste buna primita de la Bruxelles / tot despre "Economy" stimati penelisti/pedelisti :

" Vă informăm că la data de 15 iulie 2015, Comisia Europeană a decis închiderea procedurii de constatare a neîndeplinirii obligațiilor cu privire la practica administrativă de a nu soluționa un număr important de deconturi de TVA într-un termen rezonabil (Cauza 2009/4312).

Citește și: Mutare BOMBĂ în politică: Pe cine a convins Gabriel Oprea să vină în UNPR

Anexăm în acest sens scrisoarea transmisă la data de 31 iulie a.c, de directorul general Heinz Zourek, Direcția Generală impozitare și uniune vamală."

Mai simplu si pe intelesul tuturor

1. in perioada 2009-2012 in Guvernarea Boc/Predoiu/Blaga/Blejnar/Ialomitianu/ Vass/etc ( cei care asteapta acum sa vina iar la guvernare sub noul PNL) rambursarea legala de TVA pentru firmele exportatoare ajunsese la peste 180 de zile - ( doar cei favorizati de Blejnar treceau in fata contra unui comision serios pt el si pt PDL via Vasile Blaga) !

2. In guvernarea USL/ Ponta am reusit ca ANAF sa scada de la peste 180 zile la sub 60, prin procedurile Directiei Antifrauda ajungand sa eliminam si multe din firmele fantoma ( genul celor folosite de Blejnar/Marta/ Said Baklini).

3. Constatand aceasta schimbare radicala in bine Comisia Europeana a inchis procedura de sanctionare a Romaniei inceputa in 2009

4. In 2015, in Romania, Blejnar este bine merci un cetatean liber, onorabil si fara probleme / eu sunt inculpat intr-un dosar penal deschis in 2011 la sesizarea lui Blejnar - no comment.”, e mesajul lui Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.