Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC la PNL! Mâna dreaptă a lu Dacian Cioloș CRITICĂ Guvernul Orban: NU a reușit cea mai MARE rată absorbție a fondurilor UE

pnl.ro
pnl sigla

Alin Cristian Mituța, lider PLUS și fost șef de cabinet al fostului premier Dacian Cioloș, spune că este falsă informația publicată de PNL, potrivit căreia a reușit cea mai mare rată de absorbție de la integrarea în UE: „Cea mai mare rată rămâne în continuare cea din 2016”.

„PNL ne spune într-o serie de advertoriale de campanie publicate azi că a reușit cea mai mare rată de absorbție de la integrarea în UE. Este fals”, scrie pe Facebook Alin Cristian Mituța, conform Mediafax.

Citește și: Germania, lecție FABULOASĂ: Volkswagen anunță că NU mai are nevoie de subvenții, după o revenire spectaculoasă

El afirmă că datele publice ale Ministerului Finanțelor relevă că Guvernul Orban a absorbit până la 30 septembrie 2020 suma de 4.9 miliarde de euro, „asta în condițiile în care regulile de alocare a banilor europeni au fost relaxate la maxim de UE pe fondul crizei Covid”.

„Cea mai mare rată de absorbție a fondurilor europene rămâne în continuare cea din 2016, când guvernul Cioloș a adus în țară 7.3 miliarde de euro”, conchide Mituța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.