Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac șocant la PNL: 'Își poate pune pe siglă semiluna'

Bogdan Diaconu

Bogdan Diaconu, liderul Partidului România Unită și candidat la Primăria Capitalei românilor, i-a cerut astăzi Primarului General interimar Răzvan Sava (PNL) ”declanșarea de urgență, după intrarea în vigoare a actului normativ, a unui referendum local pentru data de 5 iunie privind construcția mega moscheii de la București”. Diaconu se bazează pe o Ordonanță de Urgență care urmează să fie emisă astăzi de Guvern și care permite organizarea de referendumuri locale o dată cu alegerile locale.

Candidatul PRU atacă dur PNL-ul: ”Dacă Răzvan Sava nu declanșează acest referendum prin care bucureștenii să decidă dacă vor sau nu mega moschee în Capitală, PNL se face părtaș la construcția acestei moschei și la planurile de vasalitate ale președinteului Iohannis față de Turcia lui Erdogan. Evitarea acestui referendum ne arată că PNL este un susținător al mega moscheii și al islamizării României. Alegătorii lui Răzvan Sava din Sectorul 4, dar și alegătorii PNL din Capitală trebuie să știe că acest partid susține moscheea din București!”

Potrivit liderului PRU, ”PNL mai are o singură șansă să demonstreze că ascultă de vocea românilor: să organizeze referendum local cu întrebarea: ”Sunteți de acord cu construirea unei mega moschei la București?”. Bucureștenii sunt singurii care au dreptul să decidă cu un ”Nu” sau cu un ”Da”, iar vocea lor să fie pusă imediat în aplicare. În caz contrar, PNL își poate pune pe siglă semiluna, ca să știe toată România de trădarea de care dă dovadă, pe urmele lui Klaus Iohannis”, conform unui comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.