Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO-VIDEO - Atac terorist și la Sydney? Un mort și șase răniți, după ce un camion a lovit în plin mai mulți pietoni. Unii au fost aruncați până la 50 de metri

Un om  a murit şi şase au fost răniţi grav la Sydney, după ce un camion a intrat în mulţime, pe un trotuar aglomerat, informează observator.tv. Auorităţile l-au catalogat ca fiind posibil atac terorist.

Un camion cu remorcă a intrat cu viteză pe un trotuar aglomerat pe Botany Road, în Alexandria, Sydney, la ora 7.45 de dimineaţă, ora locală. Camionul a lovit mai mulţi oameni, un autobuz oprit în staţie, un stâlp de electricitate şi o clădire.

Citește și: Cu mașina făcută ZOB, Traian Berbeceanu REACȚIONEAZĂ! Dezvăluire despre accidentul VIOLENT în care a fost implicat

O femeie în vârstă de 44 de ani a murit pe loc, în urma impactului, alţi cinci pietoni au fost grav răniţi. Şoferul camionului a fost încarcerat în cabină şi scos de acolo după 45 de minute. El este cel de-al şaselea rănit.

Victimele au fost aruncate efectiv de impactul cu camionul, unele dintre ele aproape 50 de metri.

Poliţia nu exclude nicio variantă legată de incident, de la un atac terorist, la un episod medical critic al şoferului, care e posibil să fi scăpat de sub control camionul din cauza unei suferinţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.